-->

Suara Melayu Baru

Breaking News
Loading...

Isnin, 27 April 2015

PRK P044 : Omaq Hasan 'KENCING', Yusni Mat Piah 'KAMBUIH'... Cantikkk... #PRKPERMATANGPAUH

Alahai... Yusni Mat Piah kena kencing. Kesian pulak SMB bila tengok Dewan Pemuda PAS Pulau Pinang (DPPP) yang dipimpin oleh Yusni Mat Piah hanya dipandang sebelah mata oleh pimpinan PKR dan DAP. Nampak sangat selama ini PAS di Pulau Pinang hanya dianggap pelengkap korum dalam Pakatan Rakyat terutama dalam Kerajaan Negeri Pulau Pinang.

Cuma mungkin PAS selama ini hanya syok sendiri dan mencari buah penyedap hati seolah-olah kehadiran mereka penting dalam membentuk hala tuju Pakatan Rakyat. Sia-sialah pengorbanan PAS selama ini hingga sanggup menggadaikan asas perjuangan parti hanya semata-mata mahu bersekongkol dengan PKR dan DAP.

Tak cukup dengan itu, si Omar selaku Pesuruhjaya PAS Kawasan Permatang Pauh boleh pula membelakangkan keputusan asal parti sekaligus memalit tahi ke muka Yusni Mat Piah apabila mengarahkan jentera PAS kembali menyokong Azizah tanpa mendapat persetujuan pimpinan PAS lain. Tak pe la, mungkin Omar takut kehilangan kedudukan dalam kerajaan negeri yg dipegang sekarang.

"Miss syoru" katakan...
Show Comments: OR

2 ulasan:

 1. yusni mat piah dpt ribu2 dr suara melayu....

  BalasPadam
  Balasan

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
   Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

   Padam

Jasper Roberts - Blog

 
REPLACE-WITH-FACEBOOK WIDGET-CODE-HERE