Jumaat, 23 Oktober 2015

2 VIDEO + PIC [DEDAH] PANAS!!! BELASAH, PIJAK KEMALUAN, TIDUR LOKAP... SEMUANYA KERANA LELAKI... #SahabatSMB

GEDEBE' KAMPUNG DUSUN...

Kesian pulak aku tengok cik kak ni... tak pasai-pasai makan nasi bungkus... sebab... LELAKI...


Aku sendiri pun tak pasti 'part' mana yg hebat sangat dgn lelaki yg cik kak ni pertahankan sangat... sampai sanggup membelasah seorang lg wanita lain... 


Jom kita tonton rakaman video yg dirakam oleh salah seorang drpd rakan mereka sendiri...


Bukan setakat belasah ala tomoi, malah keluar habih kungfu, tinju, kuntau, fong sai yuk, wong fei hong... abih2, ke lokap juga peginya...

Tak cukup dengan belasah, bila iblis dah mula menguasai diri, mulalah idea2 jahat, yg diluar kewarasan manusia timbul... mangsa telah diaibkan dgn begitu teruk sekali...

Jom tengok video ni pula... gambar terpaksa dikaburkan kerana apa yg ditunjukkan benar2 melampaui batas...


Mungkin ada yg pertikai tindakan menyiarkan gambar ini... memalukan dan mengaibkan suspek??? 






Sebenarnya inilah mungkin pilihan yg dimahukan olehnya... jika tidak masakan cik kak dan rakannya sanggup merakam video ketika mereka beraksi membelasah... dan kemudian rakaman tersebut dikongsi dan disebar dalam media sosial... nampak sangat cik kak ni nk tunjuk hebat dan mahukan populariti... 


Jadi, apa salahnya kalau aku membantu...
_______________________________

Ikuti kami di :

Group FB Suara Melayu Baru:
https://m.facebook.com/groups/1613630075581464?ref=bookmarks

http://suaramelayubaru.blogspot.com

http://www.twitter.com/padiyappa

KLIK LINK DI BAWAH dan langgan (subscribe) akaun Youtube Mamu Karapoley SMB :

https://m.youtube.com/channel/UCFaJI81_gyfHSXFi7PtZOHw

Sebarang info boleh dikongsi di :

Talian Whatapps : +60194797995
Email : suaramelayubaru@gmail.com


By Padiyappa
Show Comments: OR

0 comments:

Catat Ulasan









Jasper Roberts - Blog

 
REPLACE-WITH-FACEBOOK WIDGET-CODE-HERE