Khamis, 28 Mei 2015

[DEDAH] HOT !!! Korang Kenal Tak Siapa Awek Cun Tu??? Sesapa Yg Ada Menyimpan Perasaan, Dah Boleh Mula Lupakan... #dedah #suaramelayubaru

Eh... eh... macam kenal la cikaro sorang tu... familiar sangat muka dia tu... macam selalu dok tengok... tapi... siapa eekkk???


Menurut sumber, awek ni telah bertemu jejaka 'handsome' berdarah mat salleh di sebuah coffee house di ibu negara... kalau tak salah berdua je kot kat situ...

Aku tak berniat nak menfitnah atau nak menuduh yang bukan-bukan... mungkin pertemuan ini hanya perjumpaan biasa dan membincangkan hal-hal biasa... atau juga perjumpaan atas urusan tugas... segalanya mungkin saja...

Dan bagi aku kalau iya pun Cik Puan Nurul kita sudah terpaut hati, tak ader masalahnya... maklumla, cik Puan Nurul pun bukan lagi milik sesiapa...


Cuma, mungkin aku sedikit kesian la kat jejaka2 berdarah Melayu yg mungkin ada yg menyimpan hati untuk menyunting bunga milik Abg non... untuk makluman :

"Korang bukan taste Cik Puan Nurul"

Jadi, lupakanlah niat korang nak bermentuakan abg non dan Kak Wan...

Apapun, aku sentiasa mendoakan yang terbaik buat semua... semoga Cik Puan Nurul Izzah berbahagia dalam menempuhi ranjau kehidupan...

Dari peluru berpandu, dah tinggal peluru lastik... Tun M terus mengasak Najib... (Klik Sini)
Show Comments: OR

0 comments:

Catat Ulasan









Jasper Roberts - Blog

 
REPLACE-WITH-FACEBOOK WIDGET-CODE-HERE