-->

Suara Melayu Baru

Breaking News
Loading...

Rabu, 12 Januari 2011

'Anak Haram' ini tidak perlu ditahan... Tembak saja di kepala !!!


1.  Sampai bila pihak berkuasa mahu terus memberi peluang kepada si 'anak haram' dan puak-puaknya berkeliaran dinegara yang berbilang kaum, agam dan bangsa ini? Bukankah manusia seperti inilah yang mampu memporak perandakan dan mencetuskan rasa kurang senang antara agama dan bangsa di Malaysia?

2.  Penghinaan kepada agama Islam apatah lagi jika mengeluarkan kata-kata kesat adalah merupakan satu perkara yang langsung tidak boleh dikompromi lagi. Seharusnya tindakan paling berat mesti dikenakan kepada si 'anak haram' ini sebagai pengajaran agar perkara sama tidak lagi berulang.
"
KURANG AJAR DAN MESTI DIHUKUM. Facebooker bernama Evan Raven telah menghina Allah swt dengan gelaran Allah Is A Pig ( klik pada gambar tersebut untuk melihat dengan lebih jelas ). Manakala junjungan besar Nabi Muhammad saw pula digelar sebagai anjing. Tindakan biadap Evan Raven ini tidak boleh dimaafkan. Kenapa Melayu CinDia kaitkan Evan Raven dengan penyanyi kontroversi Namewee?

Evan Raven merupakan penyokong kuat penyanyi ini. Ini terbukti melalui ruangan facebook Evan yang tertera Namewee sebagai salah seorang penyanyi kegemaran beliau. Jika benar Namewee menyokong dasar 1Malaysia, Melayu CinDia menyarankan agar Namewee mengadakan Sidang Akhbar Khas mendesak penyokong beliau bernama Evan Raven meminta maaf secara terbuka kepada kesemua umat Islam di dunia.

Pihak Kerajaan juga mesti menyiasat individu yang menggunakan nama Evan Raven sebagai nama tema di facebook beliau dan mengambil tindakan tegas atas keceluparan menghina Islam." - Gelombang Rakyat.
Show Comments: OR

0 comments:

Catat Ulasan

Jasper Roberts - Blog

 
REPLACE-WITH-FACEBOOK WIDGET-CODE-HERE