-->

Suara Melayu Baru

Breaking News
Loading...

Sabtu, 9 Oktober 2010

Rupanya Sang Anwar terkencing di dalam seluar selepas terpancut di 'dot...dot...dot...' Saiful...

1.   Kah...kah...kah... Penakut juga Sang Anwar Al- juburi ni. Sampai menggigil dan mengeletar. Last-last terpaksa bersembunyi di Kedutaan Turki. Dah tu pergunakan pula mangkuk hayun 2 lawyer yang berbelit akn lidahnya bak lidah Si Biawak.

2.  Itu kisah 2 tahun yang lepas bilamana Si Saiful yang diterjah dek Anwar dari belakang bercadang mahu mengemukakan laporan polis atas tindakan Anwar yang menodai kesuciannya. Anwar yang mengetahui niat Si saiful itu telah melutut merayu mohon perlindungan dari Kedutaan turki kerana takut dicekup jika berkeliaran di tempat awam.

3.  Dalam masa yang sama, Si rahimi yang juga merupakan rakan sekolah dan rakan setugas SiSaiful telah dipanggil oleh lawyer-lawyer pencacai Anwar yang terdiri daripada Latheefa, Saiful dan Sivarasa untuk menceritakan kedudukan sebenarnya yang cuba dilakukan oleh Saiful. Rahimi dipaksa untuk meghafal cerita versi mereka jika namanya tersenarai dalam laporan polis yang dibuat oleh Saiful.

4.  Bagi mengukuhkan lagi cerita mereka, Lathefa telah mencipta satu akuan bersumpah dan meminta Si rahimi menandatanganinya sebagai persediaan atau back up plan jika ditakdirkan Si rahimi dipanggil untuk menjadi saksi kes liwat Si Anwar. Rahimi yang pada ketika itu mungkin dalam keadaan keliru dan takut terpaksa menandatangani akuan tersebut walaupun jauh di sudut hati Rahimi sedar akan kepalsuan akuan bersumpah itu.


"Tangannya mengeletar

Sebaliknya menurut Rahimi, sebenarnya, Anwar yang berada di dalam ketakutan.
“Mukanya pucat lesi dan ketika bersalam dengan Anwar, tangannya memang mengeletar.

“Saya boleh cabar pemimpin parti yang ada pada malam itu di Quality Hotel untuk nafikan bahawa muka Anwar pucat lesi. Kalau dia seorang hero dan tidak takut, kenapa pula perlu lari ke kedutaan Turki?” soal Rahimi.

Katanya, beliau telah menceritakan berhubung apa yang sebenarnya terjadi kepada naib pengerusi PKR, R Sivarasa dan Latheefa tetapi mereka menyuruhnya menukar cerita.

“Saya tidak hairan langsung Latheefa boleh menipu. Kerana dialah yang sibuk menjadi guru mengajar saya berkali-kali untuk memberi kenyataan palsu di mahkmah.

“Sehinggakan membuat demonstrasi keadaan di mahkamah kepada saya dan soalan-soalan yang bakal diajukan kepada saya. Kalau saya tidak perlu menipu, kenapa pula mereka perlu berkali-kali mengajar saya?” katanya .

Menurut Rahimi beliau juga bersimpati dengan Latheefa kerana dipergunakan dan juga diperalatkan tetapi sebagai seorang peguam, ketua penerangan PKR itu sepatutnya faham apa yang dilakukannya adalah semata-mata untuk meperbetulkan kesilapan.

Mulut sangat becok

“Walaupun bukan sedikit orang-orang dalam PKR yang membenci Latheefa kerana mulutnya yang sangat becok. Tetapi, orang-orang yang membenci Latheefa inilah yang menggunakan dia untuk memelihara kedudukan masing-masing.
“Saya doakan hati Latheefa terbuka dan tidak dipergunakan lagi. Amin,” kata Rahimi.

Rahimi membuat kejutan pada 6 Oktober lalu, apabila memberitahu wartawan bahawa dia telah membuat laporan polis di ibupejabat polis daerah Klang berhubung dua akuan sumpah (SD) yang dibuatnya lebih dua tahun lalu.

Peguamnya - S Ravi Chandran - berkata laporan polis dibuat untuk menyatakan bahawa dua akuan bersumpah itu adalah tidak tepat.

Akuan bersumpah itu ada kaitan dengan perbicaraan liwat Anwar yang sedang berjalan, di mana beliau dituduh meliwat seorang lagi bekas pembantunya, Saiful Bukhari Azlan." - MalaysiaKini

Show Comments: OR

0 comments:

Catat Ulasan

Jasper Roberts - Blog

 
REPLACE-WITH-FACEBOOK WIDGET-CODE-HERE